Elindult weboldalunk!

Elindult weboldalunk!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy elkészült a weboldalunk!

Miről is szól ez az oldal?

Az olasz nyelvben szeretnénk neked segíteni, főleg a gimnazistáknak és egyetemistáknak, akiknek életbevágóan fontos a nyelvvizsga. Továbbá azoknak, akik már tanultak nyelvtant, van némi rálátásuk már erre a csodás, dallamos, mediterrán nyelvre, tehát nem a kezdeteknél vannak. Arra szeretnénk benneteket ösztönözni, hogy egyedül is gyakoroljatok minél többet, nem szabad csak az iskolától várni a nagy „áttörést” a nyelvoktatásban, te is rengeteget tehetsz a tudásodért.

Biztos felmerül bennetek a kérdés, hogy miért olasz 25000 a nevünk? 

Nagyon egyszerű a válasz. Sokan, amikor a gyerekek spontán nyelvtanulására gondolunk, legyintünk egyet, és abba a hibába esünk, hogy azt mondjuk: „Pillanatok alatt megtanul egy gyerek egy nyelvet. Szinte ragad rá!” Nos azért ez nem pontosan így van. Igaz, hogy szinte észrevétlenül sajátítjuk el nyelvünket, de gondoljunk bele mennyi idő alatt! Nagyjából előttünk van, hogy egy 6 éves gyerek kb. milyen szinten beszéli a nyelvét? Igen. De ha kiszámoljuk, hogy ha naponta kb 12 órát halljuk, gyakoroljuk, próbálkozunk a nyelvünket elsajátítani a születésünktól fogva (hiszen azonnal gügyögnek hozzánk, le nem szállnak rólunk, dumálnak mögöttünk, megy a tévé, stb), az hetente 84 óra. Ez havonta úgy 336 óra, évente pedig ez 4032 órát tesz ki és ha ezt beszorozzuk 6 évvel akkor megkapunk egy csodás számot: 24 192 „nyelvóra”. És csupán csak egy átlagot szoroztunk be! Van aki kevesebbet, van aki többet kap! Attól függ mennyire „beszédes” közegbe pottyan.

Az oldal célja, hogy az olasz nyelvtanulásban segítsünk nektek, egy egyedi módszerrel. Egy kellemes nyelvtudáshoz nem elég néha eljárni magántanárhoz (van akit az végképp ellustít, valamilyen varázstölcsérben hisz, amiből a tanár majd az agyába önti a nagy tudományt), arról ne is beszéljünk micsoda összegekért! Ezzel az oldallal és magazinnal a szenvedéseidet szeretnénk kicsit enyhíteni. Mégpedig úgy, hogy ne kelljen szótároznod, vagy tényleg nagyon keveset.

Hamarosan elérhető lesz a bemutató magazin is, amiben megtudhatjátok, hogy milyen módszerrel szeretnénk nektek segíteni. Ez az első lapszám egy kísérleti példány, amivel szeretnénk megtudni mennyire tudnánk valóban segíteni a nyelvgyakorlásban. Tervezünk ezzel a módszerrel egy digitális magazint indítani, reméljük hasznosnak fogjátok vélni, és megszeretitek majd. Ahogy látjátok, megpróbálunk egy kicsit lazább hangvételt megütni, ezzel is segítve, hogy ne érezzétek kényszernek az olasz nyelvtanulást.

A bemutató magazint itt érhetitek el: https://www.olasz25000.hu/bemutato-magazin

Az oldallal, illetve magazinnal kapcsolatos visszajelzéseknek, észrevételeknek különösen örülünk, ezeket a kapcsolat menüpontnál várjuk. Tényleg fontos és számítunk a véleményetekre, mert ezek alapján tudunk mi is fejlődni és egyre jobb lapokat összeállítani nektek, ezzel is segítve a tanulásotokat!

Kellemes időtöltés és hatékonyt tanulást kívánunk az oldalon!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg azokkal, akiket szintén érdekelhet: